Analyse van Star Wars: Force Arena – we hebben nieuwe grote spel tussen handen

Ik heb sinds de dag van de lancering-juganzo naar de Star Wars Force Arena en ik moet bekennen dat ik zou zij. Het nieuwe spel van Lucasfilm ontwikkeld door Netmarble Games overtrof mijn verwachtingen. Onderdeel van deze analyse al hebben we een nieuwe sectie waar we gidsen voor Star Wars Force Arena hebben geüpload.

Team vormen en begint de strijd

Een team van de lichte kant van het licht of de donkere kant in de Star Wars Force Arena maken. Ons team bestaat uit acht brieven, waarvan men zal de leider van de ploeg en de resterende kaarten zullen onze strijd Squadron. Het spel heeft al meer dan 80 tekens en eenheden uit de star wars-universum.

Zoals in andere spellen van de stijl hebben we verschillende soorten kaart, gemeenschappelijk, zeldzame, speciale en legendarische. Elk van hen zal meer of minder moeilijk te bereiken meer of minder krachtig worden.

Letters van Star Wars Force Arena, deel van de specificaties van de strijd, hebben een energie kosten. Als je een Clash Royale spelers denken dat juist de kosten voor elixir dat de kaart in de strijd gooien. We moeten er tijdens het spel te controleren van de kosten van energie en gaan gooien de kaarten die bij ons passen best in elke situatie.

Het grootste verschil van Clash Royale is in de gevechten wij onze teamleider zal controleren en over het podium kunt bewegen zoals u wilt. Ongelooflijk, dit verhoogt de mogelijkheid van het creëren van strategieën tijdens de gevechten.

Star Wars Force Arena presenteert nieuwe battle modes

Zoals ik was commentaar op, Star Wars Force Arena baby direct als Clash Royale games, maar ze hebben opgenomen verbeteringen die echt me verbaasde hebben. Een van hen zijn gevechten, aan de ene kant hebben we de typische individuele strijd, maar aan de andere kant zal er gevechten twee tegen twee waar we kunnen vormen een team met andere spelers en vallen samen.

Duidelijk zo snel zullen we moeten lid worden van een gilde, vakbonden als de clans van andere soortgelijke spellen. U kunt in de gilden vriendschappelijke wedstrijden spelen en praten met andere spelers.
We hebben een geweldig spel van strategie en vaardigheid waarin spelers dekken met Han Solo, luke skywalker of de voetballer Darth Vader moeten maken.

De gilde van de Gamer is mobiele

We hebben al onze eigen gilde, en “ElJugonDeMovil” wordt genoemd. Ik zal wachten om ongelooflijke spelen en samen vooruit in dit grote avontuur gepresenteerd door Lucasfilm. We zullen doorgaan dit fantastische spel spelen en het ontdekken van de nieuwigheden die zal brengen. Wat wij moeten doen nu is bovenal verbeteren van onze kaarten en testen van goede combinaties van dekken. Hetzelfde patroon volgt van andere spellen die we kennen, zullen we onze kaarten tank, snel kaarten in de aanval, brieven aan het vallen uit de verte en nog veel meer die we zullen beetje bij beetje ontdekken.

Gameplay:
De oorspronkelijke tutorial is zeer vol en bent u niet een expert in het spelen van deze stijl leert u alles wat die u nodig hebt met het. Het menu is goed samengesteld en schakelen tussen de schermen die het spel heeft is makkelijk en ze zijn goed geplaatst.

Het verplaatsen van de leider tijdens de slag om is snel en eenvoudig. Gooi de kaarten is gemakkelijk en heel goed reageert op verzoeken voor de speler. Ze een bit-belasting van items moeten verbeteren, maar ik begrijp dat het zijn kan omdat het spel net begonnen is en nog geen zoveel spelers als andere games.

Grafische kaart:
Het spel visueel dit goed. De menu’s zijn zeer goed gewerkt, en de schermen zijn visueel zeer aantrekkelijk. Op het moment van de gevechten niet ze vallen korte, hebben we verschillende animaties en een goede prestaties van het spel. De gevolgen tijdens de gevechten zijn ook verwachte hoogte.
De maar… treedt op wanneer we kijken naar de scenario’s waar de gevechten, optreden zou veel beter, IMHO, genoeg om het niveau van andere spellen te bereiken moet verbeteren.

Geluid:
De soundtrack van het spel, is als het niet anders kon worden uitstekend. De geluidseffecten van de gevechten kan worden een beetje herhaald maar het kan veel gebeuren in spellen waar veel tekens dezelfde wapens, gebruiken dus voor nu we niet dus zal bestraffen.
Definitief oordeel:

We hebben eindelijk een spel van Star Wars waar de strategie van de gevechten zullen bepalend voor de uitkomst van het spel omdat deze keer we niet tegen een AI strijden maar we zullen het doen tegen echte spelers. Ik kijk uit naar het spel te blijven groeien om te zien van innovaties die brengen ons en die kan worden bereikt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *